Kontakt

Jag gillar att mötaHandbild människor på alla tänkbara sätt. Den som läst det jag skrivit får hemskt gärna skriva en rad och ge synpunkter; kritik och tankar mottages vänligt men bestämt och frågor besvarar jag så fort jag hinner. Skriv ett mejl till ulf@ulflindstrom.se. Jag finns även på Facebook.

Jag är för övrigt tillgänglig för bokprat på skolor och bibliotek, på gator och torg och i bokcirklar. Jag kan prata om mina böcker, hur det gått till att skriva dem och hur man går från att vara opublicerad till publicerad. Jag kan prata om författande i allmänhet och mitt i synnerhet. Jag kan prata om böcker, främst deckare och thrillers och klassiker. Jag kan berätta om möten med Hertha Müller, Jan Guillou och andra tungviktare men jag kan även berätta om möten med brottslingar, poliser och vanligt folk som inspirerat mig. Jag anses vara hyfsat underhållande.

För framträdanden i professionella sammanhang kan jag bokas genom författarförmedlingen på Författarcentrum Väst. Arvodeslistan finns här.